כרובית מוקפצת של ורד
כרובית מוקפצת עם כרישה, בצל ושום:
רכיבים:
2 בצלים חתוכים דק.
2 כרישות (החלק הלבן) חתוכות לטבעות דקיקות.
4 שיני שום חתוכות דק .
ראש כרובית מפורק לפרחים
5 כפות רוטב סויה (בתפריט ניקוי ללא הסויה)
לתיבול:
מלח
פלפל
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
לאדות במחבת נון סטיק את הבצל, כרישה, כרובית ושיני השום.
אין צורך להוסיף שמן כלל (אך בהחלט אפשר גם להתחיל טיגון כף כף שמן זית ואם צריך מעבר אז להוסיף מים לאידוי)
מכסים ומאדים על אש בינונית.
הכרובית מצטרפת לחגיגה כ 5 דקות אחרי אידוי הבצל/הכרישה והשום.
מערבבים תכופות כדי למנוע הידבקות.
מוסיפים מעט מים ו- 5 כפות רוטב סויה, ורד ממליצה על סויה דל נתרן של "מאסטר שף".
מאדים על אש קטנה כ 20 דקות. מערבבים מדי פעם. אם יש צורך,מוסיפים מים ומתבלים.
כיצד נתייחס?
ניתן לשלב כתוספת חופשית בזמן הארוחה בגדר ההגיון.
